ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr και Prorata: Στημένο το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου πιστεύει το 69%

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr και Prorata: Στημένο το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου πιστεύει το 69%

Δημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας που διενήργησε το Newsbomb.gr με την εταιρεία Prorata  από 14 έως 16 Ιανουαρίου του 2019 - Τα ποσοστά των απαντήσεων στο ερώτημα: «πιστεύετε ότι το διαζύγιο Τσίπρα και Καμμένου ήταν συνεννοημένο;», είναι συντριπτικά - Η μεγάλη πλειοψηφία (69% των πολιτών) είναι πεπεισμένοι ότι ήταν στημένο! 

Εμείς οι δημοσιογράφοι γράφουμε συνήθως για αυτά που πιστεύουμε οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να γράφουμε και για αυτά που πιστεύετε εσείς. Είναι αλήθεια οι θέσεις της κοινής γνώμης για την επικαιρότητα ή για την πολιτική ή για τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας αυτές που οι άνθρωποι των μέσων πιστεύουμε ότι είναι;

Το Newsbomb.gr ψάχνει την απάντηση. Και ήδη ξεκίνησε μια δυναμική συνεργασία με την εταιρεία Prorata προκειμένου να καταγράφει κάθε εβδομάδα τις θέσεις της κοινής γνώμης για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην αρχή κάθε εβδομάδας απαντάτε στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και θα διαβάζετε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στo Newsbomb.gr.

Prorata 650x390

Η «Ερώτηση της Δευτέρας» από το Newsbomb.gr - που διενεργήθηκε από 14/01/2019 μέχρι και 16/01/2019- ζήτησε από τους αναγνώστες του μέσου να απαντήσουν και να καταθέσουν την άποψή τους: Το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. ήταν προσυνεννοημένο;

Το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο για διαδικτυακή δημοσκόπηση και τα αποτελέσματα δείχνουν πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

69% των αναγνωστών πιστεύουν ότι η δήθεν κόντρα Τσίπρα και Καμμένου για το Σκοπιανό ήταν σκηνοθετημένη.

Η απάντηση δεν χωράει κανένα απολύτως σχόλιο και καμία ανάλυση.

Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον και δεν πείθεται από θεατρικές παραστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχετικές ειδήσεις