ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Ελλήνων κατά του Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία και την Ιστορία μας»

Οργή Ελλήνων κατά του Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία και την Ιστορία μας»
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την οργή και τις έντονες αποδοκιμασίες των Ελλήνων πολιτών «γεύεται» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με φόντο την ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή (25/01/2019) στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στον απόηχο της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή.

Οι απαντήσεις εναντίον του πρωθυπουργού ποικίλλουν, κινούμενες μεταξύ οργής, αγανάκτησης αλλά και έντονης ειρωνείας.

Ο Ελληνισμός «βράζει» και όχι άδικα, ιδίως από τη στιγμή που έχουν πέσει οι υπογραφές για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών που ξεπουλά με ευκολία τη Μακεδονία στα συμφέροντα των ξένων.

Δείτε πιο κάτω στην gallery του Newsbomb.gr μερικές από τις χιλιάδες απαντήσεις που έχει δεχτεί το post του Αλέξη Τσίπρα:

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με 153 «ναι» πέρασε η Συμφωνία

Με 153 «ναι», 146 «όχι» και ένα «παρών» κυρώθηκε από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα και έντονους τόνους στην Ολομέλεια.

Υπέρ της Συμφωνίας ψήφισαν όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (145 βουλευτές) και οκτώ ακόμη βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης, Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Παπακώστα, Λυκούδης και Θεοχαρόπουλος).

Κατά τη Συμφωνίας τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝ.ΕΛ., ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή.

«Παρών» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.

Η κυβέρνηση κατάφερε, με τη βοήθεια των βουλευτών - «Εφιαλτών» της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνδρομή των «προθύμων» συναδέλφων τους από τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και του ΑΝ.ΕΛ. να βάλουν την υπογραφή τους σε μια απαράδεκτη συμφωνία, η οποία συνιστά ξεκάθαρη εθνική υποχώρηση.

Τι κι αν πέρασε σχεδόν ένα 48ωρο εντόνων αντεγκλήσεων και διενέξεων στη Βουλή, τίποτε πλέον από όλα αυτά δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μακεδονία: Τετέλεσται... Επωλήθη

Καιρός: Ποια βελτίωση; Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σχετικές ειδήσεις