Γελάει ο... κόσμος!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτος Παπαχριστόπουλος: Άλλαξε πάλι γνώμη - Δεν παραιτείται για να... βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ!

Απίστευτος Παπαχριστόπουλος: Άλλαξε πάλι γνώμη - Δεν παραιτείται για να... βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ!

Γελάει ο κόσμος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο…

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος πέρασε σήμερα το μεσημέρι το κατώφλι του γραφείου του Προέδρου της Βουλής προκειμένου, όπως είχε πει, να υποβάλει την παραίτηση του.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αποφάσεις της διάσκεψης των προέδρων στη Βουλή το πρωτόκολλο αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια την προσεχή Δευτέρα και να ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την έδρα του κ. Παπαχριστόπουλου θα πάρει τελικά ο Τέρενς Κουϊκ, ο οποίος το πιθανότερο είναι να ενταχθεί και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Μεγαλοοικονόμου έσπασε το «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ - «Ας με διαγράψουν»

Σχετικές ειδήσεις