ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr: Παραιτούμαι! Είναι σκουπιδαριό και ανθρωπάκια (aud)

Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr: Παραιτούμαι! Είναι σκουπιδαριό και ανθρωπάκια (aud)

Μέχρι την Παρασκευή η απόφασή του – Περιμένει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ – Ανοιχτή πλέον η στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ

Με το ένα πόδι στους ΑΝΕΛ και με το άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος ναι μεν ανήκει ακόμα στην Κ.Ο. του Πάνου Καμμένου, βοηθώντας τον να διατηρήσει τον αριθμό των πέντε βουλευτών στη Βουλή, αλλά παράλληλα στηρίζει την κυβέρνηση και διαμηνύει πως θα εναχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσιτούνα, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιβεβαίωσε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει παραιτηθεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ. «Μόνο αν μου βάλουν χειροπέδες και αλυσίδες δεν θα παραιτηθώ. Περιμένω μόνο να έρθει στη Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μετά παραιτούμαι», ξεκαθαρίζει. Όπως τονίζει, «μετά θα είμαι απλός πολίτης».

Ερωτηθείς αν τον εξωθούν σε παραίτηση, ο κ. Παπαχριστόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά πάντων: «Ποιος να με ωθήσει σε παραίτηση; Είναι ανθρωπάκια… ποιος να ωθήσει σε παραίτηση, το σκουπιδαριό που λέει ανοησίες;»

Ο ίδιος απαντά και σε όσους τον κατηγορούν ότι στηρίζει και ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας πως συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση. «Αυτό που έκανα 4 χρόνια, αυτό κάνω και τώρα. Στηρίζω την κυβέρνηση. Ρώτα τους άλλους που εγκλωβίστηκαν σε μια μαλ@@@. Ούτε εγώ άλλαξα ούτε ο Ζουράρις», σημειώνει στο Newsbomb.gr ο κ. Παπαχσριστόπουλος.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παπαχριστόπουλο στο Newsbomb.gr και στον Κώστα Τσιτούνα:

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά συνταξιούχων: Πότε θα επιστραφούν τα ποσά - Αναλυτικοί πίνακες για όλα τα Ταμεία

Κοινωνικό μέρισμα: Ανακοινώθηκε και επίσημα η πληρωμή

Σχετικές ειδήσεις