ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή απόγνωσης από το μοντέλο με την κοκαΐνη μέσα από τις φυλακές

Κραυγή απόγνωσης από το μοντέλο με την κοκαΐνη μέσα από τις φυλακές
«Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα»

Την αθωότητά της εκφράζει μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ το 22χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται από το Νοέμβριο του 2017 με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Η 22χρονη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 σημειώνει πως δεν ήξερε ότι κουβαλούσε κοκαΐνη μέσα στις αποσκευές της.

Μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 22χρονη ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου, να τους πως ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ειδικά ο μικρός μου αδελφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό».

«Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα, την αθωότητά μου. Και ότι τώρα αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, αυτό πιστεύω, και σε αυτό παρακαλάω κιόλας, στο Θεό», προσθέτει, αναφερόμενη στην έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου, και η οποία αναμένεται να κρατήσει περίπου μία εβδομάδα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά στο σακίδιο ανέφερε: «Όχι, δεν το γνώριζα. Σοκ έπαθα».

Παράλληλα υποστηρίζει πως ο Ρουμάνος φίλος της τής είχε αφήσει την τσάντα πάνω στο κρεβάτι.

«Είχα πάθει σοκ. Είχα "μείνει". Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, εγώ έμεινα "κόκκαλο". Για ποιο λόγο έχω εγώ κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η νεαρή κοπέλα είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει ποσότητα κοκαΐνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αρχικά μεταφέρθηκε σε φυλακές ανηλίκων, ωστόσο πλέον οι κινεζικές Αρχές αναμένεται να τη μεταφέρουν σε ακόμη πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα.

Η 22χρονη σήμερα Ειρήνη, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, ισχυρίζεται ότι η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν, με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνικό «κανόνι»: Πτώχευση για γνωστή αεροπορική εταιρεία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Σε επιφυλακή για τη σφοδρή κακοκαιρία - Θα ανοίξουν οι ουρανοί

Σχετικές ειδήσεις