ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χρυσοχοϊδης προκαλεί οργή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Ο Χρυσοχοϊδης προκαλεί οργή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Την οργισμένη αντίδραση αρκετών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι σκληρές δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι «η αχαριστία, η αλαζονεία και η προπέτεια θα κριθούν από τον κόσμο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του».

Ο κ. Μιμής Ανδρουλάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάλεσε τον πρωθυπουργό να διώξει από την κυβέρνηση εκείνους τους υπουργούς που «ξεπερνούν τα όρια των εσωτερικών διαγκωνισμών στην μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας υπενθύμισε ότι δεν μπορεί να διασύρεις τον μέχρι εχθές ηγέτη σου ξαφνικά.

«Να προσέξουμε ώστε οι κινήσεις μας να διασφαλίζουν την ομαλή πορεία της χώρας. Συζητάμε για τα λάθη μας αλλά δεν ξεχνάμε και τα σωστά», δήλωσε ο κ. Πρωτόπαπας.

Με τον δύσκολο και επώδυνο δρόμο που ακολουθήσαμε δεν χρεοκόπησε η χώρα. Οι πολίτες διαμαρτύρονται δίκαια.

Εμείς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στηρίξαμε την κυβέρνηση με μεγάλο κόστος… να θυμίζουμε σε όλους αυτούς που ήταν και είναι σε κυβερνητικές θέσεις βρίσκονταν στο ίδιο καράβι. Δεν ήταν ούτε σε άλλο καράβι ούτε σε άλλη χώρα».