ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε τηλεοπτικό debate Τσίπρα - Μητσοτάκη

 Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε τηλεοπτικό debate Τσίπρα - Μητσοτάκη
H εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου έστειλε επιστολή στη ΝΔ μέσω της οποίας προτείνει το debate

 Εκλογές 2019:  Επιστολή προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, απέστειλε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Μέσω της οποίας επαναλαμβάνει την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, ενόψει των ευρωεκλογών.

Στην επιστολή, η κ. Σβίγκου αναφέρει ότι «είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ' όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου».

Από την πλευρά της, η κ. Ζαχαράκη παραπέμπει στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή μετά την επιλογή Τσίπρα «να μετατρέψει προεκλογικά την πρόταση μομφής (κατά του Παύλου Πολάκη) σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του» και καλεί την κ. Σβίγγου «να το παρακολουθήσουμε μαζί από τα θεωρεία της Βουλής».

Η επιστολή της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη

«Αγαπητή κ. Σβίγκου,

Όπως προφανώς γνωρίζετε, στο επαναλαμβανόμενο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη για τη χυδαία επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Επιπλέον, και η ίδια η επιλογή του κ. Τσίπρα να μετατρέψει προεκλογικά την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του, φοβούμενος την αποδοκιμασία του κ. Πολάκη ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των πραγμάτων προσδίδει στην εν λόγω κοινοβουλευτική συζήτηση τον χαρακτήρα ενός τριήμερου ντιμπέιτ. Και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε θα δοθεί - Ποιοι και πώς θα το πάρουν

Τα δίνει όλα ο Ευκλείδης: Κοινωνικό μέρισμα, 13ος μισθός, 13η σύνταξη και φοροελαφρύνσεις

Σχετικές ειδήσεις