ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ποιοι οδηγούν την κούρσα του σταυρού στη Θεσσαλονίκη

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ποιοι οδηγούν την κούρσα του σταυρού στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ολοκληρώνεται και η ενσωμάτωση της σταυροδοσίας στα αποτελέσματα του Δήμου Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί ποιοι υποψήφιοι θα συμμετέχουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

Την ίδια ώρα και όπως γράφει το voria.gr, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα, με ενσωμάτωση 89,89%, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας περνάει στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 14,84% και ψήφους 16.432 ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο κ. Ορφανός με ποσοστό 14,53% και ψήφους 16.090, δηλαδή η διαφορά των δύο ανδρών ανέρχεται στις 342 ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, ο υποψήφιος δήμαρχος σκέφτεται να καταθέσει αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση των τελικών επίσημων αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προβάδισμα του κ. Ζέρβα θα είναι μεταξύ 100-150 ψήφων, διαφορά που αν επιβεβαιωθεί, ο κ. Ορφανός θα προχωρήσει στο αίτημα επανακαταμέτρησης, χωρίς να αποκλείεται το αίτημα να κατατεθεί και σε περίπτωση που η διαφορά είναι μεγαλύτερη.

Δείτε στη gallery ποιοι προηγούνται σε σταυρούς

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019