ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aνδρουλάκης : Το ΠΑΣΟΚ βιώνει τη νύχτα της μεγάλης προδοσίας

Aνδρουλάκης : Το ΠΑΣΟΚ βιώνει τη νύχτα της μεγάλης προδοσίας

Ο Μίμης Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα κατηγορηματικός όσον αφορά στην εσωκομματική κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ , χαρακτηρίζοντας την χαόδη.


«Δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε, υπάρχουν πολλά ΠΑΣΟΚ. Χάος...! Γι' αυτό ακριβώς δεν θεωρώ σωστό αυτό που έκανε ο Χρυσοχοΐδης. Δηλαδή πρέπει κανείς να έχει και μια συναίσθηση, που λέμε...», δήλωσε χαρακτηριστικά .

«Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει, το έχουμε δει και στην Αριστερά, δηλαδή τα κόμματα μπαίνουν κατά καιρούς σε φάση, αυτό που λέμε, η νύχτα της μεγάλης προδοσίας. Ο καθένας κοιτάει να καβαλήσει το επόμενο βαγόνι, του νικητή» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε

«Χρειάζεται μία νέα αφήγηση, νέα στρατηγική, εν μέσω πτώχευσης και κρίσης και νέα πρόσωπα, ριζικά νέα πρόσωπα. Εγώ λέω ούτε Βαρόνοι, ούτε Κηπουροί, μία υπέρβαση και όχι πρακτική της πρόσβασης στο νέο καβαλάρη. Είναι δύσκολο ένας ο οποίος μετείχε στην κυβέρνηση αυτή να κάνει μία νέα αφήγηση. Δηλαδή πρόσωπα τα οποία έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην διατύπωση της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και στην περίοδο μετά του 1ου οχταμήνου, είναι δύσκολο να αναλάβουν αυτό το βάρος, δεν λέω αδύνατο, είναι όμως πολύ δύσκολο.

Και γι' αυτό ακριβώς δεν θεωρώ σωστό αυτό που έκανε ο Χρυσοχοϊδης. Δηλαδή πρέπει κανείς να έχει και μια συναίσθηση, που λέμε. Αλλά νέα πρόσωπα υπάρχουν και εντός του ΠΑΣΟΚ και ευτύτερα στην κοινωνία.

Γιατί μπορεί μία ανασύνθεση αυτού του χώρου, γιατί πιστεύω ότι μπαίνουμε σε νέα υδρυτική φάση αυτού του χώρου, να βρει πρόσωπα και εντός και εκτός. Έχουμε μια τέτοια ρευστοποίηση των συσχετισμών, μια τέτοια κρίση εκπροσώπησης, που αναμφίβολα θα δημιουργήσει νέα πρόσωπα και νέες πρακτικές» σύμφωνα με πληροφορίες.

Πηγή: e-volos.gr