ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου: «Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε, ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός»

Μεγαλοοικονόμου: «Η πολιτική μου διαδρομή τελείωσε, ίσως ήμουν πολύ καθαρή για πολιτικός»

Το τέλος της πολιτικής της διαδρομής ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε η πολιτική μου διαδρομή. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός» τόνισε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής στον ΣΚΑΪ.

Για την απόφασή της να αφήσει την πολιτική υποστήριξε πως «για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη". Και αυτό είναι που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου για τα μελλοντικά της σχέδια δήλωσε «Θεωρήστε κατά 99,9% γιατί ποτέ ακόμη και στον ατόφιο χρυσό δεν γράφει 1.000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η ανεξάρτητη Βουλευτής επανέλαβε ότι έγινε κάτι που την προσέβαλε από συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι την απόφασή της την είχε πάρει «από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Ακόμη, διέψευσε αυτό που ακούγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά λέγοντας «δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλός βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής».

«Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση» κατέληξε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2019: Η μάχη της αυτοδυναμίας – Τα τρία σενάρια της επόμενης μέρας

Πετράλωνα: Επίθεση κατά Μπακογιάννη σε ταβέρνα - Συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα

Σχετικές ειδήσεις