ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια στις εκλογές η Βάνα Μπάρμπα – Σε ποιο κόμμα είπε «ναι»

Υποψήφια στις εκλογές η Βάνα Μπάρμπα – Σε ποιο κόμμα είπε «ναι»
EUROKINISSI

Υπέκυψε στις πολιτικές πιέσεις και είπε το «ναι» ώστε να είναι υποψήφια – το πιθανότερο στο Νότιο Τομέα- η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά δεν είναι κάτι το νέο ενώ η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση και για την ευρωβουλή, την οποία όμως απέρριψε θεωρώντας πως δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Η ηθοποιός έχει ζητήσει λίγο χρόνο μέχρι να πει το τελικό «ναι» αλλά όλα δείχνουν πως θα δεχθεί την πρόταση. Εκείνο που την υποχρέωσε να το σκεφθεί καλύτερα είναι οι υποχρεώσεις της.

«Θέλω να είμαι σίγουρη, αν θα έχω τον χρόνο, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή όλοι πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να κάνουμε κάτι. Εμένα με ενδιαφέρει το κομμάτι του πολιτισμού, των συναυλιών, των θεάτρων. Σημαντικό είναι και το κοινωνικό κομμάτι, ειδικά για τις γυναίκες, που είναι μοναχικές», εξήγησε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Η Βάνα Μπάρμπα έχει ασχοληθεί με την πολιτική και σε τοπικό επίπεδο, στην Γλυφάδα. Την οριστική απόφαση θα δώσει μέχρι την Δευτέρα.

Δείτε στη gallery με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφια