ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ΑΞΙΟΣ!

Βασίλης Κικίλιας: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ΑΞΙΟΣ!
Το στιγμιότυπο είναι από την τελευταία επίσκεψη στην Αθήνα του χειροτονηθέντος πλέον Αρχιεπισκόπου Αμερικής, όπου και παρακάθισε σε δείπνο προς τιμήν του στην Αθηναϊκή Λέσχη

Η σκληρή και απαιτητική προεκλογική περίοδος ήταν αυτή που δεν επέτρεψε στον Βασίλη Κικίλια να απαντήσει θετικά, στην πρόσκληση που έλαβε για την ενθρόνιση του Ελπιδοφόρου ως Αρχιεπισκόπου Αμερικής, που έγινε πριν λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη.

Ο βουλευτής της Α' Αθήνας συνδέεται με φιλία και αμοιβαία εκτίμηση με τον τ. Μητροπολίτη Προύσης, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά τα τελευταία χρόνια στη Χάλκη, ενώ τον συναντά κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή ενθρόνισης στη Νέα Υόρκη, ο κ. Κικίλιας ανέβασε ως insta story μια φωτογραφία του μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τον κ. Ελπιδοφόρο, γράφοντας: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ΑΞΙΟΣ!

Το στιγμιότυπο είναι από την τελευταία επίσκεψη στην Αθήνα του χειροτονηθέντος πλέον Αρχιεπισκόπου Αμερικής, όπου και παρακάθισε σε δείπνο προς τιμήν του στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Ο Βασίλης Κικίλιας θεωρεί ότι η ανάληψη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής από τον Ελπιδοφόρο, είναι πολύ θετική εξέλιξη για την ομογένεια και την Ορθοδοξία, κάτι που μπορεί να γνωρίζει από πρώτο χέρι, καθώς είναι ιδιαίτερα στενή η σχέση του Τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας με την ελληνική διασπορά των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Η τελευταία selfie - Έβγαλαν φωτογραφία και μετά από 20 λεπτά πέθαναν (vid)

Σχετικές ειδήσεις