ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Νικήτας Κακλαμάνης - «Η συνείδηση της γαλάζιας παράταξης»

Εκλογές 2019: Νικήτας Κακλαμάνης - «Η συνείδηση της γαλάζιας παράταξης»

Μια ομιλία με έντονα πατριωτικά χαρακτηριστικά.

«Νικήτα είμαστε η συνείδηση της «γαλάζιας» παράταξης». Με αυτή τη φράση έκλεισε την επιστολή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, με τους 2.500 φίλους του, που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της ομιλίας, να γνέφουν καταφατικά και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Ήταν μόνο μία από τις πολλές συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της ομιλίας.

«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη παρουσία σας σήμερα. Μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας στην Α’ Αθήνας μπορώ να πω ότι είστε η δεύτερη οικογένειά μου», ανέφερε ο Κακλαμάνης, πριν ξεκινήσει την ομιλία του.

Μια ομιλία με έντονα πατριωτικά χαρακτηριστικά (Αιγαίο, Κύπρος, Θράκη, Αλβανία κυριάρχησαν) αλλά και αναφορά στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Τον Νικήτα Κακλαμάνη προλόγισαν, κατά σειρά, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων, Ελ. Βάκα, ο 17χρονος Β. Πιτσιδόπουλος, και ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης, ενώ επιστολή -εκτός από τον Β. Μεϊμαράκη- έστειλε και ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Όλοι τους μίλησαν για τον Νικήτα τους, τον γιατρό, τον Βουλευτή, τον Υπουργό, τον Δήμαρχο, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, για τον άνθρωπο εκείνο που δεν φοβήθηκε ποτέ να πει τη γνώμη του, να την στηρίξει αταλάντευτα και ήταν μπροστάρης σε όλες τις μάχες της ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, την οποία με σθένος υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Σχετικές ειδήσεις