ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης στο Newsbomb.gr: Έτοιμη η πρόταση μομφής – Ο Μητσοτάκης αποφασίζει πότε θα κατατεθεί

Κακλαμάνης στο Newsbomb.gr: Έτοιμη η πρόταση μομφής – Ο Μητσοτάκης αποφασίζει πότε θα κατατεθεί

Θέμα ωρών πλέον είναι η κατάθεση δυσπιστίας από τη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr.

Όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, «μέχρι αύριο το βράδυ στις 24:00, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κατατεθεί. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης αν θα ξεκινήσει η συζήτηση άμεσα ή θα παρεμβληθούν δύο μέρες και θα κρατήσει τρεις μέρες», σημειώνει.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης θεωρεί δεδομένο πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την Ολομέλεια λόγω των συσχετισμών που έχουν δημιουργηθεί, όμως, μέσω της πρότασης δυσπιστίας θα δοθεί η ευκαιρία να γίνει μια πιο εκτεταμένη συζήτηση και να ενημερωθεί καλύτερα ο λαός.

O κ. Κακλαμάνης αναφέρει τα δύο βασικά σημεία που βρίσκουν αντίθετη τη Νέα Δημοκρατία, τη γλώσσα και την εθνότητα. «Ξέρουμε όλοι τι δώσαμε με αυτή τη συμφωνία. Το τι πήραμε κανείς δεν μπορεί να μας το πει» τονίζει. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καν το αναθεωρηθέν σύνταγμα των Σκοπίων», συμπληρώνει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Σαν σήμερα ο κύριος Τσίπρας ήταν στην Αμερική και είχε συνάντηση με τον κύριο Τραμπ. Αύριο έρχεται στην Ελλάδα και αμέσως ξεκινά την διαδικασία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς;» διερωτάται.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρεται και σε πιθανή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, σχολιάζοντας πως «στην Ελλάδα το δύσκολο είναι να είσαι σιωπηλός».

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό με τη συνέντευξη του κ. Κακλαμάνη:

Σχετικές ειδήσεις