ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Το βράδυ της Πέμπτης 24/01 καταθέτει πρόταση μομφής η ΝΔ και παίρνει θέση ο Καραμανλής

Βουλή: Το βράδυ της Πέμπτης 24/01 καταθέτει πρόταση μομφής η ΝΔ και παίρνει θέση ο Καραμανλής
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συμφωνία των Πρεσπών | Κυριάκος Μητσοτάκης | πρόταση μομφής: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Newsbomb.gr,  όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει πρόταση μομφής το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου του 2019, λίγο πριν την ψηφοφορία για τις Πρέσπες σε μια κίνηση αιφνιδιασμού - Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, αύριο αναμένεται να πάρει θέση για το θέμα των Σκοπίων και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής 

Διαστάσεις θρίλερ αναμένεται να λάβει η ψηφοφορία για τις Πρέσπες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει σε αιφνιδιαστική πρόταση μομφής το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν ο Νίκος Βούτσης ξεκινήσει την ψηφοφορία.

Θυμίζουμε ότι όπως είχαμε επισημάνει σε σχετικό ρεπορτάζ η Νέα Δημοκρατία έχασε την περασμένη εβδομάδα μια ιστορική ευκαιρία να ανέβει «καβάλα στο άλογο» με αφορμή το κρίσιμο εθνικό θέμα των Σκοπίων.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr επέμεναν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ισχυρές εισηγήσεις να καταθέσει πρόταση μομφής πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Το σχέδιο ήταν να γίνει η πρόταση μομφής την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου προκειμένου να συμπέσει με το συλλαλητήριο και να βγει η γαλάζια παράταξη «καβάλα στο άλογο». Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία της ΝΔ. Άγνωστο γιατί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υιοθέτησε αυτή την πρόταση.

Το ενδεχόμενο της πρότασης μομφής επιστρέφει και πάλι εντονότερο προκειμένου η ΝΔ να μπλοκάρει την ψηφοφορία της Πέμπτης, αν και όπως εκτιμούν γαλάζια στελέχη είναι αμφίβολη η δυναμική μιας τέτοιας κίνησης.

Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Πλέον ο κύβος ερρίφθη και στη ΝΔ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν στο πλαίσιο των κανονισμών της Βουλής προκειμένου να δημιουργήσουν πολιτικό αντιπερισπασμό και να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα προκειμένου «να μην κάνει περίπατο» ο Τσίπρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Όπως έλεγαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Newsbomb.gr, σε ότι αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, το πιο ισχυρό ενδεχόμενο είναι να κάνει δήλωση την Πέμπτη 24/01/2019 πριν από την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις