Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: Θα διορθώσουμε τυχόν αδικίες στο Fuel Pass 2

Newsbomb

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε στο Fuel Pass 2 αλλά και στο ενδεχόμενο εκλογών

Τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει τυχόν αδικίες στο Fuel Pass 2 που ανακοινώθηκε την Τρίτη μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά την παρατήρηση ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα στους κατόχους δίκυκλων μικρού κυβισμού.

Παράλληλα ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση στηρίζει το σύνολο της κοινωνίας» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανάληψης της επιταγής ακρίβειας που είχε δοθεί το Πάσχα αφού εξήγησε πως όλα εξαρτώνται από τον δημοσιονομικό χώρο που τυχόν θα υπάρξει στο μέλλον, κάτι που επισήμανε νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε και για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στον δημόσιο και απάντησε είναι από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, αποτελεί προτεραιότητα, αλλά όλα θα κριθούν από τις δημοσιονομικές συνθήκες.

Στην ερώτηση, δε, για το αν πλησιάζουν οι πρόωρες εκλογές ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως ό,τι ήταν να ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα έχει από τα πλέον επίσημα χείλη και δεν έχει νόημα να επανερχόμαστε συνεχώς.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, τέλος, με αφορμή έναν απολογισμό των κρίσεων που έχει διαχειριστεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – από το μεταναστευτικό μέχρι την πανδημία – ότι «διαχειριστήκαμε όλες αυτές τις κρίσεις με μεγάλη υπευθυνότητα κι αυτό το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε».