ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε τους διαλόγους Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου

Από το υλικό που απέστειλαν οι ΑΝ.ΕΛ. στους πολιτικούς αρχηγούς και στη δικαιοσύνη ήδη έχουν διαρρεύσει αποσπάσματα από τους επίμαχους διαλόγους , οι οποίοι κατά την άποψη πολλών νομικών είναι προϊόν παράνομης ηχογράφησης.

Εν αναμονή των αποφάσεων της δικαιοσύνης έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν το γύρο του internet οι επίμαχοι διάλογοι από την προσπάθεια χρηματισμού που καταγγέλλει ο κ. Χαϊκάλης.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που «κυκλοφορεί» είναι διάρκειας 9 λεπτών και αφορά την υποτιθέμενη συνομιλία Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Οι διάλογοι είναι στην κυριολεξία σοκαριστικοί και αναμένεται να προκαλέσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις λίγες ημέρες πρίν από την 2η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Ο «δωροδοκών» ευθέως αναφέρεται σε ποσό 600-700 χιλιάδων ευρώ τονίζοντας : «Στα φέρνω και στ΄ακουμπάω στα ποδαράκια σου».

«Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση... Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα... Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι – επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ''χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

xaiklais

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η συνομιλία συνεχίζεται και ο «δωροδοκών» αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ.... Δεν είναι πλάκα... Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»...».

Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα – λίγα. Δέκα – δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά – σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

xaikalis1

Ο «δωροδοκών» επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα... Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου» του λέει ο «δωροδοκών».

Η νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά. «Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο «δωροδοκών». «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σε γράφω» ξαναλέει ο «δωροδοκών».

xaikalis2

Μένει βέβαια να αποδειχθεί εάν οι διάλογοι είναι αληθινοί, καθώς και το τι θα πράξει η Δικαιοσύνη...

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Παραπολιτικών».

Διαβάστε συγκεντρωτικά το διάλογο που ακούγεται:

- Περιμένω από σένα να μου πεις.

- Θα σου πω ρε παιδί μου.

-Ναι σε ακούω.

-Όποτε μου πεις είμαστε έτοιμοι θα σου φέρω μια τσαντούλα με 6 κατοστάρικα. Στο φέρνω τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο να μου πεις μες το μεσημέρι, δεν έχω πρόβλημα.

(Ο Χαϊκάλης επιχειρεί να τον διακόψει)

Να τελειώσω; (συνεχίζει)

-Περιμένω από σένα να μου πεις.

-Πηγαίνεις ψηφίζεις και από κει και πέρα το δάνειο σου, από τον Ιανουάριο, τομ Φεβρουάριο όταν περάσει ο..... δέκα δεκαπέντε είκοσι χρόνια....... τι λες;

- Και πως θα είμαι κατοχυρωμένος εγώ ρε μάγκα;

-Το συμβόλαιο με τη διαφημιστική, από κει και πέρα δεν λέμε τίποτα παραπάνω, στεγνά και ξέσταρα στο λέω γιατί μπορεί να γίνουμε κόλαση. Εμείς την πληρώνουμε τη διαφημιστική, δεν θα έχουμε πρόβλημα

-Aπλώς λέω ότι μετά την απομάκρυνση του ταμείου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

- - Εγώ πως θα είμαι κατοχυρωμένος;

- Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Το δάνειο στο κάνω τώρα αλλά θα γίνει πουτάνα, πιστεψέ με.

- Στο πάω πίσω όσο θες. πόσα χρόνια θες; Μέχρι να πεθάνεις; Στο πάω και παραπέρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. τα λεφτά στα δίνω κυριολεκτικά τώρα.

-Να το ξέρω,

-Εγώ μπορώ 6 με 7 κατοστάρικα να στα φέρω τώρα. Θα σου έλεγα να τα πάρεις τώρα. το πρόβλημα μου ποιο είνιαι; ότι τα τσεκάρω ένα ένα σε κοιτάζω στα μάτια. για να μην είναι χτυπημένα. γιατί αν είναι χτυπημένα και τα δώσεις πουθενά θα έχεις φασαρία. από τίποτα εγκληματικές ενέργειες που είναι η αστυνομία τα νούμερα, γιατί δεν είσαι μόνο εσύ είναι και άλλοι. είναι πακέτα τώρα, δεν είσαι μόνο εσύ είναι και άλλοι.

Ξηγημένα; έκανα μια ζημιά χθες το βράδυ στα δέκα μασούρια βρέθηκαν έξι γαμημένα. Δεν είναι πλαστά. Αλλά είναι αριθμημένα. Από την απαγωγή του Παναγόπουλου είναι συγκεκριμένα νούμερα.

Αν σου δώσω τέτοια και σε πιάσουν θα γίνει χαμός. Εγώ θέλω να είσαι ασφαλής, δεύτερον δεν θα τα χαλάσεις για λίγο καιρό τα λεφτά, τρίτον όταν περάσει η φασαρία το Φεβρουάριο λίγα λίγα θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα λίγα όμως, δέκα δέκα, ίκοσι είκοσι θα τα γυρίζουμε σε χρυσό και ότι άλλο θέλεις. Και μετά έξω. αλλά μαζί οι δυο μας.

- Δηλαδή θα πας..... θα ανοίξεις ένα λογαριασμό και μετά θα τα στέλνουμε έξω.

-Σε ράβδους χρυσού;

-Όχι, πλάκες χρυσού.

-Αυτό εννοώ μωρέ, πλάκες χρυσού.

-Αλλά σιγά σιγά

- Τα 6-7 κατοστάρικα είναι ντάξει

-Ειναι καλά

>-Μαλακίες είναι αλλά

-Είναι καλά».

Aκούστε παρακάτω και το ηχητικό με τους διαλόγους.

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER