Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Παπούλιας: «Έρχονται χρόνια δύσκολα...» (pics-vid)

Newsbomb

Στο σχολείο που ξεκίνησε τα μαθητικά του χρόνια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο 308ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών, στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων.

Ο κ. Παπούλιας, ανέμενε για λίγα λεπτά να ψηφίσει ένας άλλος ψηφοφόρος, αν και εκείνος έσπευσε να του παραχωρήσει τη θέση του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμονής, αποκάλυψε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ότι υπήρξε πρόβλημα με το εκλογικό τμήμα που έπρεπε να ψηφίσει η σύζυγός του και έπρεπε να μεταβεί στα Ιωάννινα.

Αμέσως μετά, ο κ. Παπούλιας με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό του, έστειλε μήνυμα ενότητας προς τους Έλληνες, κάνοντας λόγο για δύσκολα χρόνια που έρχονται. «Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους για το ελληνικό κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω ότι τα χρόνια που έρχονται, θα είναι χρόνια με προβλήματα θα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε μια ομόθυμη αντιμετώπιση των προβλημάτων και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο ελληνικός λαός και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015