Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ - Παπαμιμίκος: Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν υπήρχε σαμποτάζ

Newsbomb

Τα απόνερα του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών εξακολουθούν να ταλανίζουν τη Νέα Δημοκρατία, με τον πρώην πλέον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ανδρέα Παπαμιμίκο να δηλώνει σήμερα, Πέμπτη (26/11/2015) ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξε πράγματι σαμποτάζ σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν υπήρχε σαμποτάζ ή αν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, γι' αυτό και ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Αναφερόμενος ειδικότερα στα προβλήματα που εμφάνισε το ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, είπε πως δεν φέρει καμία ευθύνη ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, χωρίς να αποκλείει όμως και πολιτική παρέμβαση καθώς όλα πήγαιναν καλά ως το Σάββατο στις 8 το βράδυ και καμία ένσταση δεν υπήρξε στην ΚΕΦΕ για την εταιρεία.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόλις ώρες που ο κ. Παπαμιμίκος αφήνει σαφείς αιχμές σχετικά με το τι ακριβώς οδήγησε στο φιάσκο, αφού χθες, Τετάρτη (25/11/2015) μίλησε στο Mega έκανε την ίδια ακριβώς δήλωση.

Εξάλλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει «δεχθεί τόνους λάσπης», χρεώνοντας, μάλιστα, «ηλικιακό ρατσισμό από κάποιους που θεωρούν τη ΝΔ φέουδό τους».