Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες: Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης οι εκπρόσωποι των καναλαρχών (vid + pics)

Newsbomb

Συνάντηση τους εκπροσώπους των τεσσάρων επιχειρηματιών οι οποίοι εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια μετά τη μαραθώνια δημοπρασία που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/09/2016), έχει αυτή την ώρα ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr βίντεο από τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΚΑΪ, Κώστα Κιμπουρόπουλου

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 και, σύμφωνα, με κυβερνητικές πηγές, στο επίκεντρο των επαφών θα βρεθούν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, όπως η εξέταση των «πόθεν έσχες» των τεσσάρων «υπερθεματιστών».

Ήδη έχουν αφιχθεί στο κτήριο οι νομικοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

pappas 1

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Μαξίμου, «μετά το πέρας της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών».

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τις αφίξεις των εκπροσώπων στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr με το παρασκήνιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Διαβάστε εδώ όλα τα θέματα γύρω από τις τηλεοπτικές άδειες