Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βέττας: Η χώρα απάντησε με «μαγκιά» στους Τούρκους (vid)

Newsbomb

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, υπεραμύνθηκε την Τετάρτη (11/04/2018) του τρόπου αντίδρασης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με αφορμή το περιστατικό που είχε σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω.

«Η χώρα απάντησε με “μαγκιά” στους Τούρκους. Οι σφαίρες έπεσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι», δήλωσε ο κ. Βέττας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το εάν επιδοκιμάζει τη στάση που τήρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθώριο πάει, στολή παραλλαγής φοράει, δεν είναι μπαλαρίνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βέττα στον ΣΚΑΪ:

«Η χώρα απάντησε με ''μαγκιά'' στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία. Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση. Οι σφαίρες έπεσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό! […] Ο κ. Καμμένος υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθώριο πάει, στολή παραλλαγής φοράει, δεν είναι μπαλαρίνα».

Διαβάστε επίσης: