Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χοντρό» επεισόδιο μεταξύ Μεγαλοοικονόμου και Μάριου Γεωργιάδη στη Βουλή (vid)

Newsbomb

«Αρπάχτηκαν» για τα καλά την Τρίτη (05/02) στη Βουλή η συνεργαζόενη με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, και ο συνάδελφός της από την Ένωση Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, με αφορμή τις «προσχωρήσεις» βουλευτών στην κυβερνητική πλειοψηφία και τη στάση της ίδιας το τελευταίο διάστημα.

Η βουλευτής που εξελέγη με τη σημαία της Ένωσης Κεντρώων, θέλησε να αντικρούσει τις κατηγορίες περί ανταλλαγμάτων για να στηρίξει την κυβέρνηση. «Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή το γιο του και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν δέκα, τι θα τον έκανε; Αυτοκράτορα;», διερωτήθηκε, επαναλαμβάνοντας όσα κατά καιρούς έχει πει.

«Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν. Και όταν πέθανε του ζήτησαν πίσω την άδεια από το περίπτερο που δεν πήρε ποτέ» είπε μεταξύ άλλων, εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Επιτέθηκε δε, στον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Βασίλη Οικονόμου, αποκαλώντας τους σεξιστές.

«Προσπαθώ με τα τέρατα να τα βγάλω πέρα, είμαι στο λάκκο με τα φίδια. Αισθάνομαι απογοητευμένη... Η ΝΔ έχει στους κόλπους της βουλευτές σεξιστές όπως ο Γιακουμάτος και ο Οικονόμου... Ήταν θράσος της Γεννηματά να ονομάσει τον Τσίπρα "νεοκομμουνιστή" Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ. Ξεφτιλίσατε το ΚΚΕ που πολέμησε στην εθνική αντίσταση, ενώ εσείς όλοι οι δεξιοί φοράγατε κουκούλες... δωσίλογοι», είπε.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου είπε πως ντρέπεται για τη Βουλή και πως ήταν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξε να πάει στους ηττημένους και καθαρούς. «Υπέστην τόσο μπούλινγκ... και από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να με υποστηρίξει κανείς», είπε σε άλλο σημείο. «Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής... Και με κατηγορούν αυτοί που θέλουν να κληρονομήσουν τις έδρες στα παιδιά τους», συνέχισε στο ίδιο ύφος.

Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την αντίδραση του Μάριου Γεωργιάδη, που ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, κατηγορώντας την για ευτελισμό της βουλής.

Η ίδια άρχισε να διαμαρτύρεται με τον κ. Γεωργιάδη να της απαντά: «Εδώ δεν είναι πάνελ, ευτελίζετε το Κοινοβούλιο. Είναι βολική καρέκλα και δεν θέλει να την αφήσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ωμός εκβιασμός από το «σουλτάνο»: «Η Χάλκη θα ανοίξει, όταν δώσετε τις Μουφτείες της Θράκης»

Ξαφνικό «κανόνι»: Πτώχευση για γνωστή αεροπορική εταιρεία