Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνταγματική αναθεώρηση - Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εργαλειοποίησαν το θέμα του ΠτΔ

Newsbomb

Συνταγματική αναθεώρηση | Φώφη Γεννηματά: Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ότι εργαλειοποίησαν το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε την Πέμπτη (14/03/2019) από το βήμα της Βουλής, η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. επεσήμανε πως το κόμμα της δεν θα επιτρέψει παιχνίδια με το Σύνταγμα και πως γι' αυτό το λόγο και σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα «αφήσουν» να λάβει καμία διάταξη 180 ψήφους, ώστε να καταστεί η αναθεώρηση υπόθεση μιας μόνο παράταξης στην επόμενη Βουλή.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εργαλειοποίησαν το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν κάναμε παιχνίδια. Θα ηγηθούμε της ομαλής λειτουργίας της Δημοκρατίας. Είμαστε απέναντι στον συνταγματικό λαϊκισμό», υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως έχει έχει έρθει η ώρα ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέλθει από τη προοδευτική παράταξη, για να ενώνει τους Έλληνες.

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κινούνται στους ίδιους δρόμους, καθώς, όπως είπε, «η παλιά Δεξιά της ΝΔ μοιάζει με τη νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα. Συναντώνται στην εφαρμογή συντηρητικής πολιτικής. Μια χαρά θα μπορούσαν να συνεργαστούν την επομένη των εκλογών».

«Ο κ. Τσίπρας φεύγει. Δεν χρειάζεται άλλη Δεξιά στο τιμόνι της χώρας», ανέφερε και επεσήμανε πως το ΚΙΝ.ΑΛ. επιθυμούσε να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα στην κατεύθυνση εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και προς όφελος του πολίτη. «Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία», σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Έλληνας ηθοποιός πέθανε πριν 40 μέρες και δεν το έμαθε κανείς

Η μεταμόρφωση αυτής της κοπέλας σόκαρε το Ίντερνετ (pics)

Θρίλερ: Άγνωστος πετά φακέλους γεμάτους χαρτονομίσματα κάτω από πόρτες σπιτιών