Φοίβος Δεληβοριάς: Μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στις 10 Σεπτεμβρίου - Η προπώληση ξεκίνησε

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη στις 10 Σεπτεμβρίου

Φοίβος Δεληβοριάς: Μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στις 10 Σεπτεμβρίου - Η προπώληση ξεκίνησε

Ο Φοίβος Δεληβοριάς

1'

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, στη μοναδική του μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, κατεβαίνει απ’ την «Ταράτσα» στον «ακάλυπτο» των τραγουδιών του: στην πάντα εξομολογητική κι εκτεθειμένη προσωπική του δισκογραφία, έχοντας στο πλευρό του τους σπουδαίους και διαρκώς «αλλιώτικους» μόνιμους συνεργάτες του: τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη, τον Γιοέλ Σότο και τον Χρήστο Λαϊνά.

Καλεί τους φίλους του σε μιαν αναδρομή απ’ το 1989 ως το 2024, από τα πρώτα του demo ως το πιο πρόσφατο ΑΝΙΜΕ, για να χαζέψουν όλοι μαζί την Ιστορία και την Ζωή που συνεχώς βυθίζεται μες στον Καθρέφτη. Και να τον σπάσουνε με μια γιορτή, ένα συναυλιακό πάρτι για το πείσμα, την τρέλα και τον έρωτα που οδηγεί κάθε φορά σ’ ένα καινούργιο τραγούδι.

Τη συναυλία ανοίγει ένας από τους αγαπημένους δημιουργούς του Φοίβου τα τελευταία χρόνια, «Το Παιδί Τραύμα», από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες στο σύγχρονο τραγούδι και με μια νέα Ιστορία που ανυπομονούμε να γραφτεί.

Μια συναυλία-γιορτή, που πιάνει το νήμα απ’ την αρχή στις 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

Εισιτήρια:

Προπώληση: 15 ευρώ • Ταμείο: 18 ευρώ

Προπώληση: more.com

Συντελεστές:

Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα

Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα

Κώστας Παντέλης – Κιθάρες

Yoel Soto – Μπάσο

Χρήστος Λαϊνάς – Κιθάρες, synth

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή