ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μία χώρα-μία φωνή» για τη στήριξη της «Αποστολής»

«Μία χώρα-μία φωνή» για τη στήριξη της «Αποστολής»

Για έναν ιερό σκοπό, θα ενώσουν την φωνή τους οι κριτές του μουσικού show «he voice», στην συναυλία που θα δοθεί στις 3 Ιουλίου στον ΟΑΚΑ.

Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO.

ap1

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

ap2

Το πρόγραμμα καλύπτει:

• 10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες

• 8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.

• Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

TAK 9444

Οι τραγουδιστές και οι προσφορά τους

Για τη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θέλω απλώς να πω συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία, χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της συναυλίας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χιλιάδες άτομα που ήδη έχουν αγοράσει εισιτήριο και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί με τον Όμιλο ΑΝΤENNA».

Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε: «Είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να βλέπουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Να ξεφεύγουμε από τα δικά μας προβλήματα και να βλέπουμε και τα προβλήματα των διπλανών μας. Είναι ωραίο να είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται και μένα η ευκαιρία να βρίσκομαι κι εγώ σε αυτή τη συναυλία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τραγουδήσουμε, και να μεταφέρουμε όσο καλύτερα συναισθήματα και κάτι θετικό για να μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε».

Για τη συμμετοχή του στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία μίλησε και ο Μιχάλης Stavento: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και έχω την ευκαιρία έτσι να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάνε όλα καλά και στον τόπο μας, ώστε να μην χρειάζεται καμία βοήθεια και να είναι όλοι από μόνοι τους καλά».

TAK 9454

Τέλος, το λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του μεταξύ άλλων: «Νιώθω τόσο χαρούμενος λίγες μέρες πριν τη συναυλία, που με τα λόγια απλά δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό που νιώθω. Θέλω να έρθει εκείνη η στιγμή, να τραγουδήσω και εύχομαι να γίνει πραγματικά το αδιαχώρητο το βράδυ της 3ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, στο Μιχάλη, στη Μελίνα που αυτοί είναι πραγματικά οι ψυχές αυτής της εκδήλωσης, στο Γιώργο Λιάγκα που θα παρουσιάσει τη συναυλία, στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και στα εκατοντάδες άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία και την παραγωγή της συναυλίας. Όλοι συμβάλλουν σε αυτό τον αγώνα αγάπης, σε αυτή την προσπάθεια χαράς και ελπίδας γιατί αυτός ο τόπος δεν είναι μόνο μιζέρια και κακουχίες, έχει και Φως. Ας δούμε την ελπίδα και το Φως».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κώστας Δήμτσας, ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και τον κ. Θοδωρή Κυριακού, γιατί μας έκαναν να αισθανθούμε μία οικογένεια. Έχουμε δουλέψει άπειρες ώρες, σε απίστευτους χρόνους για την καλύτερη διοργάνωση της συναυλίας. Μας συγκίνησε η ετοιμότητα των στελεχών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και η ουσιαστική συμμετοχή των καλλιτεχνών στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το έργο που κάνει η Αποστολή. Για μένα αυτή η αγκαλιά που ανοίγει είναι πολύ μεγάλη και θέλω να απευθύνω μια έκκληση: Τα 7 Ευρώ που είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου σημαίνουν 7 μερίδες φαγητού ή μισό κιβώτιο από αυτό που θα παίρνει κάθε οικογένεια κάθε μήνα».

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, συντόνισε τη συνέντευξη Τύπου και ευχαρίστησε το σύνολο των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που υποστηρίζουν τη συναυλία.

ap3

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Πριν λίγες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ανέφερε για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ: «Είναι μια πρωτοβουλία εξαιρετικά χρήσιμη και πολύ ωραία».

kyriakoy

Ο κ. Θοδωρής Κυριακού από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνδρομή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο έργο της Αρχιεπισκοπής: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής να βοηθήσει τους αστέγους, και όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

ap4

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής εκστρατεία για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα