Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΣΟΚ! Τι υπέγραψε ο Τσίπρας στη Σμύρνη με τον Νταβούτογλου;

ΣΟΚ! Τι υπέγραψε ο Τσίπρας στη Σμύρνη με τον Νταβούτογλου;

Αν ισχύουν τα όσα γράφει η εφημερίδα ΠΑΡΟΝ που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, τότε θα μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για Εθνική τραγωδία.

Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία, δέχθηκε μεταξύ άλλων, να μπορεί να δρα η Τουρκική χωροφυλακή στο Αιγαίο και στα νησιά με το πρόσχημα ότι θα συμβάλλει στην καταπολέμηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών και στην πάταξη των λαθρεμπόρων - διακινητών.

«ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ στα ελληνικά νησιά» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας με υπέρτιτλο: «Το δέχθηκε ο Τσίπρας στη συμφωνία που υπέγραψε στη Σμύρνη».

Η είδηση και μόνο στο άκουσμά της προκαλεί πανικό, αφού αν ισχύει, θα πρόκειται βεβαίως για τραγική ήττα με απρόβλεπτες συνέπειες για την ελληνική διπλωματία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από το κυβερνητικό επιτελείο.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι τόσο το μέγαρο Μαξίμου, όσο βεβαίως και τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών θα πρέπει αμέσως να απαντήσουν ξεκάθαρα τι ακριβώς συνέβη στη Σμύρνη και ποιές συμφωνίες υπέγραψε ο πρωθυπουργός.