Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Πού εξαφανίστηκε ο Σέρος Μύρτας

Πού εξαφανίστηκε ο Σέρος Μύρτας

Ο άλλοτε θαμώνας των κοσμοπολίτικων στεκιών με τα ακριβά γούστα και τον πολυτελή βιο, κ. Σέρος Μύρτας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα γνωστά στέκια εις τα οποία τα προηγούμενα χρόνια σκορπούσε τα κατοστάευρα σαν... χαρτοπετσέτες.

Ο άλλοτε κοσμικός με τα γρήγορα αυτοκίνητα τις εντυπωσιακές γυναίκες, τις συμπλοκές, τους ξυλοδαρμούς, τις «ζημιές» στα μπουζούκια και τα χαϊλίκια στην Ψαρρού και ατα Νότια προάστια των Αθηνών, κατά περίεργο τρόπο έχει εξαφανιστεί από... προσώπου γης.

Μιλάμε βεβαίως για τον κ. Μύρτα ο οποίος στο παρελθόν διήγαγε βιο υπερπολυτελή αν και - όπως έλεγαν όσοι τον γνώριζαν - η φορολογική του δήλωση δεν συμβάδιζε ούτε κατ' ελάχιστον με τα εκατομμύρια που σκορπούσε.

Άφαντος από τις... καψούρικες πίστες με τα νυχτερινά καμώματα, τις ακριβές σαμπάνιες, τα πούρα και τα πανέρια με τα λουλούδια.

Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, βλέπετε η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και αργά ή γρήγορα όλα έρχονται στο φώς!!!

Καλά πληροφορημένες πηγές μετέφεραν στο Newsbomb.gr ότι η απουσία του κ. Μύρτα σχετίζεται με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και αφορούσε την εξάρθρωση της διαβόητης μαφίας των Ρομά που είχε ρημάξει την ελληνική επικράτεια κλέβοντας σπίτια, αυτοκίνητα και χρυσαφικά.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, το Νοέμβριο του 2016 είχαν απαγγελθεί κατηγορίες και είχαν φυλακιστεί 11 άτομα, ενώ εμπλοκή είχε και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο ενδεχομένως φαίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο κ. Μύρτας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη σπείρα και μάλιστα εκτιμούν πως ο εν λόγω κύριος «έδωσε» τους υπόλοιπους προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση!!!

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση ανοίγει ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων..., ενώ αρκετοί σημειώνουν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Σέρος Μύρτας κυκλοφορεί με ιδιωτική ασφάλεια 4 ατόμων ανα βάρδια!!!

Ναι καλά διαβάσατε. Τέσσερις το πρωί και τέσσερις το βράδυ, επί 24ώρου βάσεως.

Προφανώς, κάτι φοβάται ο άνθρωπος, άλλως δεν θα λάμβανε τόσο ισχυρά μέτρα προφύλαξης!

Ενδιαφέρον πάντως έχει να δούμε ποιοι θα το βρουν πρώτοι: Η αστυνομία ή αυτοί που τον αναζητούν και τον έχουν στην μπούκα;

Το Newsbomb.gr θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση η οποία είναι βέβαιον ότι θα απασχολήσει την ειδησεογραφία το επόμενο διάστημα.

Σχετικές ειδήσεις