Νίκος Καρανίκας: Ο σύμβουλος του Τσίπρα μετά το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου διασκεδάζει σε drag show

Νίκος Καρανίκας: Ο σύμβουλος του Τσίπρα μετά το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου διασκεδάζει σε drag show

Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Δεν έφτανε ο σάλος που δημιουργήθηκε από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου...

Η κυβέρνηση Τσίπρα, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα και ενάντια στα χρηστά ήθη αυτού του τόπου αγνοώντας επιδεικτικά τη δυσφορία της κοινής γνώμης για τα θέματα της ταυτότητας φύλου.

Ο κολλητός του Αλέξη Τσίπρα και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Καρανίκας αποφάσισε να φωτογραφηθεί όλο χάρη με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου που παρουσιάζεται στις «Κούκλες» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

kara 1

Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, ήταν αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και από τις αρχές του 2015 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

kara 2

kara 5

Εξάλλου ο ίδιος πριν από τέσσερα 24ωρα αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη Βουλή στην οποία υπερασπίστηκε τη διάταξη για την αλλαγή φύλου από τα 15 γράφοντας στο Facebook ότι τίμησε τη χώρα και τους αγώνες για αξιοπρέπεια.

kara 3

Είναι προφανές ότι στο Μέγαρο Μαξίμου δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα.

Τα αφήνουν όλα να βγουν από μέσα τους...