SEX

Μαγιόρκα: DJ πιέζει τουρίστριες να πάρουν μέρος σε όργια! (video)

Μαγιόρκα: DJ πιέζει τουρίστριες να πάρουν μέρος σε όργια! (video)

Ένα νέο εμετικό βίντεο στο οποίο μια νεαρή Βρετανίδα δέχεται πιέσεις να συνευρεθεί σεξουαλικά με δύο άνδρες στην πίστα ενός κλαμπ στο Magaluf της Μαγιόρκα, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της διαδικτυακής έκδοσης της «Daily Mirror», αποδεικνύοντας πως το περιστατικό με την τουρίστρια που πρόσφερε στοματικό σεξ σε 24 άνδρες για ένα ποτό δεν ήταν μεμονωμένο.

«Εδώ είναι το Carnage και αυτό κάνουμε!», φωνάζει από τα μεγάφωνα ο DJ, ο οποίος παρακινεί τις γυναίκες να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις τους και να επιδοθούν σε όργια δημοσίως! Σε περίπτωση, μάλιστα, που αυτές αρνηθούν, τις λοιδορεί και τις χλευάζει μπροστά στους παρευρισκομένους!

Σαν να μην έφθανε αυτό, οι διοργανωτές των «πάρτι» που δουλεύουν για την εταιρία «Carnage Magaluf», η οποία προσφέρει πακέτα διακοπών στη συγκεκριμένη περιοχή της Μαγιόρκα, αντί να το… μαζέψουν από το σάλο που έχει προκληθεί, χρησιμοποιούν τη δημόσια κατακραυγή ως διαφήμιση!

Η νέα… μόδα ονομάζεται «mamading» («Mamada» στην ισπανική αργκό σημαίνει η σεξουαλική πράξη) και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, αλλά και έρευνες των Αρχών...

Διαβάστε ακόμα:

Μ. Σουμάχερ: Εταιρία ελικοπτέρων ύποπτη για την κλοπή του φακέλου του

Μεξικό: Τουλάχιστον 3 νεκροί από τον ισχυρό σεισμό (videos)

Φιλιππίνες: Τεράστιος κροκόδειλος προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο! (photos)

ΗΠΑ: Το πιο επικίνδυνο πάρκο αναψυχής ανοίγει ξανά! (video+photos)