ΜΠΑΣΚΕΤ

Live, Μουντομπάσκετ: Ελλάδα - Μαυροβούνιο, η τελευταία «υποχρέωση» στη διοργάνωση

Live, Μουντομπάσκετ: Ελλάδα - Μαυροβούνιο, η τελευταία «υποχρέωση» στη διοργάνωση
Intime

Μουντομπάσκετ: Παρακολουθήστε την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Η αυλαία της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023 θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής (02/09). Η «επίσημη αγαπημένη» θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο, σ’ ένα ματς που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι ΗΠΑ και η Λιθουανία βρίσκονται στο 4-0, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ουσιαστικά, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα μπει στο παρκέ του Mall of Asia με στόχο την 3η νίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου, αφήνοντας τους Μαυροβούνιους στην 4η θέση με ρεκόρ 2-3.

Χωρίς Θανάση Αντετοκούνμπο

Με μία απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στην αυλαία της στη διοργάνωση κόντρα στο Μαυροβούνιο, μια και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι που είχε υποστεί διάταση, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για την τελευταία «μάχη» στη διοργάνωση.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και το σημείο όπου είχε υποστεί τη διάταση και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμα» της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα - Μαυροβούνιο για την αυλαία της 2ης φάσης του Μουντομπάσκετ:

Σχετικές ειδήσεις