LIVE

Live, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την πρώτη κούπα στον τελικό του Super Cup 2023

Live, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, για την πρώτη κούπα στον τελικό του Super Cup 2023
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παρακολουθήστε την εξέλιξη του τελικού του Super Cup 2023, για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός το Περιστέρι. Πιστοί στο πρώτο ραντεβού της σεζόν οι αιώνιοι, θα κοντραριστούν στις 20:30 για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Σε μια αναμέτρηση που έρχεται υπερβολικά νωρίς, καθώς ακόμη είναι σε… mood προετοιμασίας. Όμως ένα ντέρμπι ποτέ δεν αφήνει τη χαλαρότητα και τις δικαιολογίες να το επηρεάσουν.

Στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το Super Cup του 2023. Ίσως τον λιγότερο… φανταχτερό τίτλο, απ’ όσους έχουν μπροστά τους να διεκδικήσουν. Και λιγότερο από μια βδομάδα πριν αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν έχει διαφοροποιήσεις στη 12άδα που έγινε γνωστή. Με σημαντικότερη τη συμμετοχή σε αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον άφησε εκτός με τον ΠΑΟΚ. Κανονικά στην αποστολή και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ενώ εκτός έμεινε ο Μάριους Γκριγκόνις, όπως φυσικά κι ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.

Για τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξαν εκπλήξεις αφού έτσι κι αλλιώς… τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ουίλιαμς-Γκος είναι εκτός λόγω της γέννησης του παιδιού του, με τον ΜακΚίσικ να παίρνει τη θέση του.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, σαφώς και είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο έμπειρος γκαρντ για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, απ’ τη στιγμή που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και… τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Φυσικά ο αγώνας είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες. Οπότε το πρώτο δείγμα γραφής, δεν θα είναι ασφαλές όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Αλλά όταν παίζουν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το γόητρο είναι… στο ταβάνι!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Σχετικές ειδήσεις