ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

LIVE Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Final 8 στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, μιας και ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε κατά σειρά της ΑΕΚ και του Άρη, σε προημιτελικά και ημιτελικά, αντίστοιχα και εξασφάλισε το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πήρε τις νίκες κόντρα σε Περιστέρι και Προμηθέα.

Αυτή είναι η ενδέκατη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό για την κατάκτηση της κούπας του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έχουν σαφή υπεροχή στη «μονομαχία», αφού μετρούν εφτά τρόπαια, έναντι τριών των Πειραιωτών.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι κάτοχοι του τίτλου τα τελευταία δύο χρόνια και θα παλέψουν για το 12ο Κύπελλο στην ιστορία τους, τη στιγμή που το «τριφύλλι» έχει ήδη 20 τρόπαια του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού μπάσκετ.

Το πρώτο τζάμπολ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός έχει οριστεί για τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (18/02). Τηλεοπτικά, θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 5HD και τον ΣΚΑΪ.

Παρακολουθήστε παρακάτω λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του τελικού και δείτε βίντεο με φάσεις:

Σχετικές ειδήσεις