ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουντομπάσκετ - Yahoo: Κορυφαίος παίκτης του τουρνουά ο Γιάννης – Σε ποια θέση «βλέπει» την Εθνική

Μουντομπάσκετ - Yahoo: Κορυφαίος παίκτης του τουρνουά ο Γιάννης – Σε ποια θέση «βλέπει» την Εθνική

Παγκόσμια «τρέλα» για τη συμμετοχή του «Greek Freak» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας – Τη λέει η αθλητική σελίδα της Yahoo για την Ελλάδα και το ρόστερ της.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί το Yahoo ως τον κορυφαίο παίκτη που θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας (31/08-15/09).

Σε ερώτηση που αφορά στη διοργάνωση και, πιο συγκεκριμένα, ποιες ομάδες μπορούν να απειλήσουν την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, επισημαίνει πως «δεν θα πρέπει να αγνοήσει κανείς την Αυστραλία, που πρόσφατα νίκησε τους Αμερικανούς (σ.σ. με 98-94 σε φιλική αναμέτρηση). Ωστόσο, οι μεγαλύτερες απειλές για την ομάδα των ΗΠΑ παραμένουν η Ισπανία και η Σερβία».

Όσον αφορά την Ελλάδα, η αθλητική σελίδα του Yahoo αναφέρει: «Μία ομάδα μακράς διάρκειας που πρέπει να προσέξουμε είναι η Ελλάδα, η οποία καθοδηγείται από τον καλύτερο παίκτη στο τουρνουά, τον Γιάννη Αντεκουντούμπο. Δυστυχώς, δεν έχει πολύ βάθος πίσω του. Έτσι δεν θα είναι πιθανή για μετάλλιο».

Από την άλλη, η ιστοσελίδα scmp (South China Mornig Post) αναφέρει ότι η Εθνική Ελλάδας είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Η απόδοση για τις ΗΠΑ είναι 1/1.42, ακολουθεί η Σερβία με 1/4.5 και η Ελλάδα, με 1/13, ακριβώς μπροστά από την Ισπανία στο 1/15.