ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικλ Τζόρνταν: Γιατί τον φοβόντουσαν οι συμπαίκτες του - Νέες αποκαλύψεις

Μάικλ Τζόρνταν: Γιατί τον φοβόντουσαν οι συμπαίκτες του - Νέες αποκαλύψεις

Στο ντοκιμαντέρ των ESPN και Netflix, το «The Last Dance» φαίνεται πως θα ασχοληθεί με τον... φόβο των συμπαικτών του Μάικλ Τζόρνταν για τον ίδιο.

Το ESPN μας έδωσε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια του «The Las Dance». Και αυτό θα είναι ο … φόβος των παικτών των Σικάγο Μπουλς προς τον Μάικλ Τζόρνταν.

Με την αθλητική επικαιρότητα να έχει… παγώσει, λόγω του κορονοϊού, τα βλέμματα των μπασκετόφιλων -και όχι μόνο- παραμένουν στραμμένα στο «The Last Dance».

Η εκπληκτική δουλειά για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στα νέα του επεισόδια εμφανίζεται ο φόβος που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες των «ταύρων» απέναντι στον «MJ».

«Ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν», εμφανίζεται να λέει ο Τζαντ Μπούσλερ, ενώ ο Γουίλ Περντιού τονίζει πως αρκετές φορές ήταν... μα@@κας σε συμπεριφορά και πως ξεπερνούσε τα όρια.

Φυσικά, όλοι τους, τόνιζαν το πόσο... παιχτάρα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και πως χωρίς αυτόν, η ιστορία θα γραφόταν διαφορετικά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός