ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του έκανε συγκλονιστικό τατουάζ για να τιμήσει τη μνήμη του

Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του έκανε συγκλονιστικό τατουάζ για να τιμήσει τη μνήμη του
Μια ακόμα κίνηση για να τιμήσει τη μνήμη του Κόμπι έκανε η Βανέσα Μπράιαντ.
AP Images

Κόμπι Μπράιαντ: Η σύζυγος του αδικοχαμένου «Black Mamba» έκανε ένα τρομερό τατουάζ έτσι ώστε να τιμήσει τη μνήμη του αλλά και αυτή της κόρης τους, Τζιάνα, που επίσης έχασε τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2020.

Ένα από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα, που συγκλόνισαν όλο τον πλανήτη, ήταν ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ τον περασμένο Ιανουάριο σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας των ΗΠΑ.

Στο ελικόπτερο του «Black Mamba» ήταν και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, αλλά και αρκετά ακόμα άτομα που επίσης έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας του δυστυχήματος. Η τραγική φιγούρα της οικογένειας το επόμενο διάστημα, ήταν η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ, που έμεινε πίσω μαζί με τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.

Στο πλευρό της, βέβαια, στάθηκαν άπαντες και κυρίως η οικογένεια του ΝΒΑ και των Λέικερς, αλλά και αρκετοί ακόμα διάσημοι που διατηρούσαν σχέσεις με την οικογένεια. Η Βανέσα Μπράιαντ από τότε «τρέχει» και το ίδρυμα «Mamba and Mambacita Sports Foundation», ενώ σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να τιμά τη μνήμη του Κόμπι και της κόρης της.

Η τελευταία της κίνηση ήταν συγκλονιστική, καθώς έκανε ένα τατουάζ με τα ονόματα όλων των μελών της οικογένειας, γράφοντας παράλληλα πως θα είναι για πάντα μαζί. Η ίδια φρόντισε να κάνει γνωστό πως απέκτησε το συγκεκριμένο τατουάζ αλλά και να ευχαριστήσει τον «Mr. Cartoon» για τη δημιουργία.

Ο συγκεκριμένος tattoo artist έχει κάνει αρκετά σχέδια για τον Κόμπι σε αρκετούς celebrities το τελευταίο διάστημα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το σχέδιο που απέκτησε η Βανέσα Μπράιαντ αλλά κυρίως για την κίνηση που έκανε έτσι ώστε να τιμήσει τον «Black Mamba» και την μικρή Τζίτζι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Υγειονομική «βόμβα» τα γηροκομεία - Σε καραντίνα μονάδα στα Ιωάννινα