ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός σε βραδιά με ανατροπές και εκπλήξεις!

Euroleague: Τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός σε βραδιά με ανατροπές και εκπλήξεις!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μακάμπι με τρομερό buzzer beater του Άαρον Χάρισον σε μια βραδιά στη Euroleague που είχε ανατροπές και εκπλήξεις.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος «λύγισε» (85-82) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, με τον Βασίλη Σπανούλη να γράφει ξανά ιστορία στη Euroleague!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο 3-1, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπεσε στο 1-3, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί της.

Την έκπληξη της 4ης αγωνιστικής έκανε η Άλμπα Βερολίνου, η οποία «άλωσε» τη Μόσχα, κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ με 93-88. Ήταν η πρώτη νίκη της γερμανικής ομάδας στην έδρα της «ομάδας του στρατού», αλλά κι η πρώτη της φετινή στη διοργάνωση. Ο Σιμόνε Φοντέκιο σκόραρε 20 πόντους με 7/11 δίποντα και 2/5 τρίποντα.

Μετά το μεγάλο «διπλό» στο Τελ Αβίβ, η Μπάγερν πέτυχε ακόμα ένα στην Πόλη! Και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Η γερμανική ομάδα νίκησε 75-71 τη Φενέρμπαχτσε, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 21 πόντους (37-16 στο 14'). Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν πολύ καλός (17 πόντους, 5 ριμπάουντ), σημειώνοντας κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά.

Σπουδαία ανατροπή και για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρέθηκε στο -11 (31-42) στο ημίχρονο, αλλά στο τέλος επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 78-70! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ιταλικής ομάδας επί των Μαδριλένων μετά από 14 συνεχόμενες ήττες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στο σύστημα αξιολόγησης (37 βαθμούς), μετρώντας 25 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 8/8 βολές), 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. «Μελανό» σημείο ο τραυματισμός του Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος δείχνει να είναι σοβαρός.

Τέλος, η Μπασκόνια «φόρτσαρε» στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 77-60 της Χίμκι, η οποία αγωνίστηκε και πάλι με πολλές απουσίες. Οι Ρόκας Γκιεντράιτις και Ακίλε Πολονάρα είχαν από 20 πόντους.

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-82: Ο Χάρισον την «ξέρανε» με απίθανο buzzer beater!