ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Σε κορονοπάρτι ο Τζέιμς Χάρντεν – Μπήκε σε καραντίνα (videos)

ΝΒΑ: Σε κορονοπάρτι ο Τζέιμς Χάρντεν – Μπήκε σε καραντίνα (videos)

ΝΒΑ: Ο Τζέιμς Χάρντεν ψάχνεται να φύγει από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά ο λόγος απουσίας του από την πρώτη προπόνηση ήταν η παρουσία του σε... κορονοπάρτι.

Ο «σταρ» του ΝΒΑ αγνόησε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού και τις συστάσεις που έχει δώσει η λίγκα, η οποία είχε ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τις εξόδους για μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο διαδικτύου, όμως, κυκλοφόρησαν βίντεο με τον Χάρντεν να βρίσκεται σε πάρτι στο Λας Βέγκας, όπου φυσικά δεν υπήρχαν αποστάσεις και μάσκες. Ως εκ τούτου χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα, με το Χιούστον να αναφέρει ότι αναμένεται να επιστρέψει από την ερχόμενη Κυριακή.

Τα προβλήματα έχουν ήδη αρχίσει στο ΝΒΑ, καθώς οι Μπλέιζερς δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν προετοιμασία, λόγω κρουσμάτων. Τρία μέλη τους νόσησαν κι έτσι μπήκε λουκέτο στις εγκαταστάσεις τους.

Να θυμίσουμε ότι η σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα ξεκινήσει στις 22 του μήνα. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα δώσουν το πρώτο τους ματς την επόμενη μέρα κόντρα στους Σέλτικς στη Βοστόνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο να επιτραπεί η κυκλοφορία μετά τις 21:00 παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς