ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς «διέλυσαν» τους Ουόριορς! - Δείτε τα highlights (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς «διέλυσαν» τους Ουόριορς! - Δείτε τα highlights (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρομερή εμφάνιση από τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ισοπέδωσαν 138-99 τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον «Greek Freak» να κάνει νταμπλ νταμπλ.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν από τις καλές βραδιές του Γιάννη κι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την άμυνα των παικτών του Στιβ Κερ, αλλά και την αστοχία από τη γραμμή των βολών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανέβασε την απόδοση του και τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 15 πόντους (4/14 σουτ, 7/15 βολές), 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη σε 27 λεπτά.


Κορυφαίος παίκτης του Μιλγουόκι ήταν χωρίς αμφιβολία ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος μέτρησε 31 πόντους με 6/8 τρίποντα! Ήταν αυτός που ηγήθηκε της ομάδας του στον «βομβαρδισμό» από την περιφέρεια, καθώς τα «Ελάφια» τελείωσαν το ματς με 20/37 σουτ έξω από τα 7μ25, ήτοι σούταραν με ποσοστό 54.1%!

Όπως αναφέραμε οι Ουόριορς πάλεψαν στο πρώτο μέρος και τα πήγαν πολύ καλά στον περιορισμό του Αντετοκούνμπο, ωστόσο τα τρίποντα των Μπακς τους... διέλυσαν, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να δείξουν εικόνα κατάρρευσης. Άλλωστε, το τελικό σκορ «μιλάει» από μόνο του.

Η εξέλιξη του αγώνα επέτρεψε στον Μάικ Μπουντενχόλζερ να ξεκουράσει για αρκετή ώρα τους βασικούς κι έτσι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 10 λεπτά.

Όσο βρέθηκε στο παρκέ έβγαλε τη γνωστή του ενέργεια, ενώ με δικό του κάρφωμα η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά στο +40 (127-87). Συνολικά, είχε 4 πόντους (2/2 δίποντα) και μια ασίστ.

Τα highlights του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!