Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν είναι μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο! (photos)

Newsbomb

nbcchicago.com

Ο Ντένις Ρόντμαν έκανε μια εξαιρετική καριέρα στο μπάσκετ, ωστόσο η κόρη του, Τρίνιτι ακολουθεί το δικό τους μονοπάτι.

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση της οικογένειας Ρόντμαν, ωστόσο στην περίπτωση της υπάρχει μια σημαντική διαφορά.

Ο πατέρας Ντένις πέρα από απίστευτα εκκεντρικός χαρακτήρας ήταν ενδεχομένως ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του ΝΒΑ, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων.

Η 18χρονη κόρη του, Τρίνιτι έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στον αθλητισμό, αλλά όχι στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και μάλιστα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, επιλέχθηκε στο Νο2 του Draft στο NSWL κι έγινε η νεότερη που άκουσε το όνομα της στη διαδικασία, στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Τρίνιτι Ρόντμαν, η οποία είναι ήδη διεθνής με την Κ-20 των ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι: «Είμαι ευγνώμων για τον πατέρα μου, προφανώς ήταν ένας τεράστιος αθλητής και πήρα μάλλον γονίδια από αυτόν, όμως θέλω να γίνω γνωστή ως Τρίνιτι και όχι απλά ως η κόρα του Ρόντμαν» και συμπλήρωσε: «θέλω να διαγράψω τη δική μου πορεία. Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, παίζω ποδόσφαιρο από 4 ετών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση Καλλιάνου - Αλλοπρόσαλλη κακοκαιρία με εκπλήξεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved