ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Ονειρεύεται Final Four της Euroleague με κόσμο ο Μπερτομέου

Κορονοϊός: Ονειρεύεται Final Four της Euroleague με κόσμο ο Μπερτομέου

Κορονοϊός: Με το Final Four της Euroleague να αργεί ακόμα ο Τζόρντι Μπερτομέου κάνει... όνειρο για παρουσία κόσμου στην Κολωνία.

Η Euroleague ήταν η μοναδική μεγάλη διοργάνωση που δεν ολοκληρώθηκε την περασμένη σεζόν λόγω της πανδημίας. Παρ' ότι οι άνθρωποι της είχαν σχεδόν οκτώ μήνες να προετοιμαστούν φάνηκαν ανέτοιμη και φέτος τα προβλήματα είναι πολλά.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία του, καθώς σε δηλώσεις που έκανε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το Final Four της Κολωνίας (28-30 Μαΐου) γίνει με την παρουσία φιλάθλων. Έστω ενός συγκεκριμένου αριθμού.

«Πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος το ενδεχόμενο για να γίνει σε γεμάτο γήπεδο, αλλά δεν αποκλείω να έχουμε ένα ποσοστό κοινού στις εξέδρες, διότι το γερμανικό κράτος όπου πρόκειται να παίξουμε είναι ένα από αυτά που ήταν καλύτερα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Είναι όμως αδύνατο να κάνουμε μια πρόβλεψη. Πιστεύω ότι στα τέλη Μαΐου θα έχουμε κοινό. Αν έχουμε 50% ή 30% είναι αυτό που κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήταν λογικό να πιστεύουμε ότι θα είναι γεμάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την περσινή διακοπή, η οποία όπως είπε ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχει πάρει, ανέφερε: «Μας έχει επηρεάσει μεν, αλλά δεν έχουμε χάσει ούτε ένα χορηγό. Αντίθετα προσθέσαμε έναν και ανανεώσαμε έναν τηλεοπτικό. Έπρεπε να καθίσουμε γιατί δεν μπορούσαμε να τους δώσουμε όσα συμφωνήθηκαν, επειδή η πανδημία δεν το επέτρεπε. Φυσικά είχαμε αντίκτυπο αλλά το έχουμε ελαχιστοποιήσει, για τους συλλόγους ήταν μείωση 14%».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστική ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Είχαμε σχέση με την 11χρονη, δεν ήταν βιασμός»