ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ο κορονοϊός αλλάζει και το All Star Game – Εκεί θα γίνει το πρώτο εν μέσω πανδημίας

NBA: Ο κορονοϊός αλλάζει και το All Star Game – Εκεί θα γίνει το πρώτο εν μέσω πανδημίας

ΝΒΑ: Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα τον τελευταίο χρόνο, έτσι και το All Star Game του κορυφαίου πρωταθλήματος, θα είναι... ιδιαίτερο λόγω κορονοϊού.

Η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και φυσικά ο αθλητισμός δεν αποτελεί εξαίρεση. Το NBA έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και πλέον ετοιμάζεται και για το πρώτο All Star Game την εποχή της πανδημίας.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να διεξαχθεί 12-14 Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό από τη στιγμή που η «φούσκα» του Ορλάντο... έσπρωξε την έναρξη της τρέχουσας σεζόν τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο, Adrian Wojnarowski, το ΝΒΑ κι η Ένωση Παικτών βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ώστε το φετινό event να διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα. Η αλλαγή τοποθεσίας έγινε επίσης επειδή εκείνη την περίοδο η Ιντιανάπολις θα φιλοξενήσει την March Madness του NCAA.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το φετινό All Star Game δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αρχικά, δεν θα κρατήσει τρεις ημέρες αλλά μια και θα περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Επίσης, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι