ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόμβα! Ο Πάου Γκασόλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα

Βόμβα! Ο Πάου Γκασόλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: «Βόμβα»... μεγατόνων από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Πάου Γκασόλ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Καταλονίας έπειτα από 20 χρόνια!

Τη συμφωνία των δύο πλευρών αποκάλυψε η «El Mundo Deportivo», η οποία αναφέρει ότι ότι ο κορυφαίος Ισπανός καλαθοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Το μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού, άλλωστε, θα είναι κι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα λάβει μέρος.

Από την άλλη, η Μπάρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Γκασόλ δεν έβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ κι έτσι προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση που την ενισχύει σε μεγάλο βαθμό, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν.

Στα 40 του, λοιπόν, ο σπουδαίος Ισπανός επιστρέφει στην ομάδα, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Ο Γκασόλ έπαιξε στην Μπαρτσα από το 1998 ως το 2001 και στη συνέχεια μετακόμισε στο ΝΒΑ, όπου έκανε σπουδαία καριέρα.

Το σχετικό δημοσίευμα της El Mundo Deportivo

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έπαιξε σε Γκρίζλις, Λέικερς, Μπουλς, Σπερς και Μπακς. Φυσικά, τα καλύτερα χρόνια του ήταν στο Λος Άντζελες, όπου συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κόμπι Μπράιαντ, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα (βλ. 2009 και 2010).

Ο πρώην NBAer θα φτάσει στη Βαρκελώνη τις επόμενες ημέρες για να τεθεί στη διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο γνωρίζονται καλά, καθώς ήταν συμπαίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκολα Μίροτιτς, καθώς έπαιξαν μαζί σε Μπουλς και Μπακς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν σχολεία και καταστήματα – Οι πιθανές ημερομηνίες για καφέ, μπαρ, εστιατόρια