ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έμεινε... άφωνος ο Χεζόνια – Όλα όσα έγιναν στην άφιξη του (photos+video)

Παναθηναϊκός: Έμεινε... άφωνος ο Χεζόνια – Όλα όσα έγιναν στην άφιξη του (photos+video)

Παναθηναϊκός: Η υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άφησαν άφωνο τον Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ έφτασε στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, για την οποία είχε εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίστηκε «καταπράσινος».

Ο Χεζόνια είχε αναφερθεί πολλές φορές με θαυμασμό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό που συνάντησε στο «Ελ. Βενιζέλος» και ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή, τον άφησε άφωνο. Αυτό τόνισε και σε tweet που έκανε...

«Άφωνος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης των «πράσινων», ο οποίος είχε γενέθλια. Ο Χεζόνια έκλεισε τα 26 κι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» είχαν μεριμνήσει και γι' αυτό, καθώς είχαν και μια τούρτα έκπληξη.

«Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό»

Ο Χεζόνια στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του, τόνισε: «Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν