ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-83: Ένα βήμα πριν τους τελικούς με τρίποντο ξέσπασμα! (videos)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-83: Ένα βήμα πριν τους τελικούς με τρίποντο ξέσπασμα! (videos)

Basket League: Ο Παναθηναϊκός με πρωτοστάτες του Μήτογλου και Χεζόνια πέτυχε 14/29 τρίποντα κι επικράτησε 94-83 της μαχητικής ΑΕΚ, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών

Μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων», το «τριφύλλι» έβγαλε αντίδραση πήρε το Game 3 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μολονότι οι παίκτες του Όντεντ Κάτας ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν για ακόμα μια φορά με τη «φωτιά» και λίγο έλειψε να το πληρώσουν και πάλι.

Η διαφορά, όμως, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν ότι είχε σε τρομερή κατάσταση τους Ντίνο Μήτογλου και Μάριο Χεζόνια, οι οποίοι μέτρησαν μαζί 43 πόντους με 14/25 σουτ. Το ακόμα πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι βρήκε λύσεις κι από άλλους παίκτες με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Μπεν Μπέντιλ (17π.).

Βέβαια, ακόμα κι έτσι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς κι η ΑΕΚ που για ακόμα ένα ματς εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστική, πλησίασε στο -3 στο 37' (86-83). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου βρέθηκαν σε ακόμα ένα ματς πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Στο φινάλε, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν «καθαρό» μυαλό φτάνοντας στη νίκη και την Τετάρτη (26/5, 20:00) θα επιδιώξουν να κάνουν το 3-1, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους τελικούς του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 50-37, 69-60, 94-83

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Τα στατιστικά της ΑΕΚ

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία στη Λευκορωσία: Προσγειώθηκε στο Βίλνιους το αεροπλάνο της Ryanair με 170 επιβάτες