ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα Υόρκη: Απίστευτες εικόνες σε αγώνα των Νικς – Χώρισαν τους φιλάθλους σε εμβολιασμένους και μη

Νέα Υόρκη γήπεδο

Μια μοναδική εικόνα – από το μέλλον; - στον πρώτο αγώνα των Νικς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ με τους θεατές στο γήπεδο της Νέας Υόρκης να χωρίζονται σε εμβολιασμένους και μη στις κερκίδες

Ιστορία έγραψαν το βράδυ της Κυριακής οι Νιου Γιορκ Νικς οι οποίοι φιλοξένησαν τον αγώνα με τους περισσότερους θεατές κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι Νικς έγραψαν, όμως, ιστορία και για έναν ακόμη λόγο καθώς χώρισαν τις κερκίδες σε εμβολιασμένους και μη χαρίζοντας μοναδικές εικόνες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν συνολικά 15.000 θεατές της ομάδας της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουν τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

Από αυτούς το 90% ήταν εμβολιασμένοι γεγονός που τους επέτρεψε αφενός να μην φοράνε μάσκες και αφετέρου να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Το υπόλοιπο 10% ήταν φίλοι των Νικς οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί και οι οποίοι όχι μόνο έπρεπε να τηρήσουν τις αποστάσεις και να φορούν μάσκα αλλά άπρεπε να έχουν κάνει πρόσφατα και αρνητικό τεστ κορονοϊού για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Το MSG χωράει συνολικά 20.000 θεατές με τον ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, να δηλώνει ότι η ομάδα του δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι «η Νέα Υόρκη επέστρεψε».

Για την ιστορία, πάντως, η επιστροφή των φιλάθλων των Νικς δεν συνοδεύτηκε με χαμόγελα καθώς η ομάδα τους γνώρισε την ήττα με 107-105 χάρη σε καλάθι του Τρε Γιανγκ των Χοκς στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το προηγούμενο ρεκόρ για παρουσία φιλάθλων εν μέσω πανδημίας είχε σημειωθεί μόλις το περασμένο Σάββατο με 14.391 φιλάθλους να παρακολουθούν τον αγώνα των Μπρούκλιν Νετς με το 93% αυτών να είναι εμβολιασμένοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλακόπουλος στο Newsbomb.gr: Τι πρέπει να κάνουν εμβολιασμένοι που έρχονται σε επαφή με κρούσμα