ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Η φωτογραφία από το ραντεβού Πιτίνο-Σπανούλη που έφερε τη συμφωνία

Πιτίνο - Σπανούλης
InTime

Ο Ρικ Πιτίνο ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από το ραντεβού που έκανε με τον Βασίλη Σπανούλη, στο οποίο τον έπεισε να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά και αν όλα πάνε καλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μια από τις μεγάλες προκλήσεις, που ο ίδιος έθεσε, του Ρικ Πιτίνο όταν ανέλαβε την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, ήταν να πείσει τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέψει στην «επίσημη αγαπημένη». Ο Hall of Famer Αμερικανός τεχνικός, εν τέλει τα κατάφερε και ο Σπανούλης θα παίξει ξανά με την εθνική ομάδα για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, λίγο πριν το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Καθοριστικό για το «ναι» του Σπανούλη, ήταν το ραντεβού που είχαν οι δυο άνδρες πριν από μερικά 24ωρα σε παραλιακή περιοχή της Αθήνας. Από αυτό το ραντεβού, πιθανότατα, είναι και η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ρικ Πιτίνο, λίγη ώρα μετά τις πρώτες κλήσεις που έκανε σαν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας οι οποίες περιλαμβάνουν και τον Λαρισαίο γκαρντ.

«Είμαι ο ενθουσιασμένος που ο θρυλικός παίκτης, Βασίλης Σπανούλης, θα παίξει ξανά στην εθνική ομάδα μας! Η ηγετική του ικανότητα θα είναι τεράστια δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρικ Πιτίνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Οι 7 χώρες μαζί με την Ελλάδα που το εκδίδουν