ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Ο Πιτίνο αποθέωσε Σπανούλη, Πρίντεζη και Σλούκα

Εθνική Ελλάδας: Ο Πιτίνο αποθέωσε Σπανούλη, Πρίντεζη και Σλούκα
InTime

Ο Ρικ Πιτίνο συνεχίζει την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά και στάθηκε στην παρουσία των τριών έμπειρων παικτών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης».

Η μεγάλη είδηση του καλοκαιριού αναφορικά με την Εθνική Ελλάδας του μπάσκετ, ήταν η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στις τάξεις της. Ο πολύπειρος γκαρντ είπε το «ναι» στην πρόταση του Ρικ Πιτίνο και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Ο Αμερικανός τεχνικός από την πλευρά του, παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με την παρουσία τόσο του Σπανούλη όσο και των άλλων έμπειρων παικτών στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

«Έχουμε ένα γκρουπ που δουλεύει πολύ σκληρά κάτω από τις οδηγίες μου στην εθνική ομάδα. Είναι θαυμάσιο να βλέπεις τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Σλούκα να εκτελούν επιθετικά. Η εμπειρία μετράει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ρικ Πιτίνο.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη (03.06), στο ΟΑΚΑ συναντήθηκαν… δυο εθνικές ομάδες. Η Εθνική γυναικών και αυτή των ανδρών, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ καθώς όταν τελείωνε η προπόνηση της μιας ομάδας, άρχιζε η προπόνηση της άλλης. Οι διεθνείς παίκτριες και παίκτες, δεν έχασαν την ευκαιρία για μια κοινή φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 18 μηνών μωρού - «Άδικα πήρα την αμαρτία»