ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα: Αναχωρεί για Καναδά – Ο «Γολγοθάς» μέχρι τη Βικτόρια και το μήνυμα Πιτίνο

Εθνική ομάδα

Εθνική ομάδα: Η αποστολή της Ελλάδας αναχωρεί στις 5 το πρωί της Παρασκευής (25/6) για ένα πολύωρο ταξίδι με προορισμό τη Βικτόρια του Καναδά, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένα ταξίδι «Γολγοθάς» περιμένει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο θα βρεθεί στον Καναδά για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Εθνική πετάει στις 5 το πρωί με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου μετά από τρίωρη αναμονή θα αναχωρήσει για Βανκούβερ, όπου το ταξίδι θα έχει διάρκεια 10 ωρών. Μόλις φτάσει στην πόλη του Καναδά θα χρειαστεί ταξιδέψει και πάλι, αυτή τη φορά με πλοίο για 3,5 ώρες, ώστε να φτάσει τελικά στη Βικτόρια.

Η προετοιμασία περιελάμβανε αρκετές... αναποδιές για τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είχε στηρίξει πολλά στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αμφότεροι, όμως, θα απουσιάσουν...

Ο Αμερικανός Hall of Famer με μήνυμα του στο... αγαπημένο του twitter έδωσε το σύνθημα για τη μάχη που θα δώσει η Ελλάδα για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Τόκιο.

«Άρχισα με παίκτες με τεράστια εμπειρία και μυθικό ταλέντο. Πλέον φεύγουμε για τον Καναδά ως μια εντελώς διαφορετική ομάδα, νεανική και γεμάτη ενέργεια. Με σπουδαίους τύπους που μου έχουν δώσει ό,τι έχουν! Θα είναι διασκεδαστικό. Πάμε Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πιτίνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα - Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr