ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα - Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα - Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: Σταθερή αποκλιμάκωση καταγράφει το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοΐού, όπως προκύπτει από το σύνολο των βασικών επιδημιολογικών δεικτών και τα στοιχεία που δημοσιοποιεί καθημερινά ο ΕΟΔΥ

Σαφώς βελτιωμένη η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, όπως προκύπτει και από τα νεότερα δεδομένα του ΕΟΔΥ και ειδικότερα από τα στοιχεία για τη γεωγραφική κατανομή νέων κρουσμάτων.

Την Πέμπτη (24.06) ανακοινώθηκαν 489 νέα κρούσματα, με την πτωτική τάση να επιβεβαιώνεται, ενώ συνεχίζεται και η μείωση στον αριθμό των εισαγωγών και των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

Ειδικότερα, σε σύνολο 489 νέων κρουσμάτων, τα 252 εντοπίστηκαν στην Αττική, 36 στη Θεσσαλονίκη, 15 στο Ηράκλειο, 12 στα Ιωάννινα, 11 στη Λάρισα, 10 στο Ρέθυμνο.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 256, ενώ οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους είναι 15.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 65 (ημερήσια μεταβολή +30%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 59
ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου»