ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκινεί μετά το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ – Ξεκίνησα για να βοηθήσω την οικογένεια

Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP PHOTO

Συγκινητική, αστεία και εξομολογητική ήταν η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα που χάρισε το πρωτάθλημα στους Μπακς

Σόου γεμάτο με στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα που χάρισε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ αρχικά εξομολογήθηκε ότι «δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατακτήσω τον τίτλο» προσθέτοντας πως «όταν ξεκίνησα (σ.σ. να παίζω μπάσκετ) το έκανα για να βοηθήσω την οικογένειά μου για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της».

«Μου άρεσε απλά να παίζω, όχι να κερδίζω. Ήθελα να είμαι μέρος του ταξιδιού. Έχω κάνει πολύ δρόμο για να φτάσω σε αυτά τα δύο τρόπαια» συνέχισε ο Giannis αγκαλιάζοντας το βραβείο του καλύτερου παίχτη των τελικών και το τρόπαιο του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να κάνει και αστεία με τους δημοσιογράφους λέγοντας τους κάποια στιγμή ότι «θέλω ανταλλαγή τώρα».

Αποκαλύπτοντας τη φιλοσοφία του είπε ότι «θα μπορούσα να πάω σε μια superteam και απλά να παίξω το ρόλο μου και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα».

«Αυτός όμως είναι ο σκληρός δρόμος και αυτόν επιλέξαμε να ακολουθήσουμε. Και τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε γαμώτο» ξέσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ελπίζω ότι η νίκη αυτή θα δώσει σε όλο τον κόσμο μια ελπίδα» πρόσθεσε στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για τη σημασία του να πιστεύει κανείς στον εαυτό του.

«Είχαμε μια δουλειά να τελειώσουμε. Αυτή είναι η πόλη μου. Με εμπιστεύονται, με πιστεύουν. Μας πιστεύουν» πρόσθεσε φορτισμένος ο Έλληνας φόργουορντ.

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στα όσα είχε πει για τον ίδιο ο μεγάλος Κόμπι Μπράιαντ λέγοντας ότι «ο Κόμπι πίστευε ότι μπορώ να το κάνω και έπρεπε να το κάνω. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά».

Από τα «πυρά» του Αντετοκούνμπο δεν γλίτωσε και ο συμπαίχτης του Πι Τζέι Τάκερ τον οποίο ο Greek Freak τρόλαρε για τα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια που φορούσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπακς με μυθική εμφάνιση και 50 πόντους